Monik´s

Handelsbetingelser og persondatapoltik:

Sådan handler vi sammen.
Du skal:
1: Kig igennem kataloget og find det lækre tøj, du ønsker at købe
2: Læg dine ønskevarer i indkøbskurven og gå herefter til “kassen”
3: Indtast dine personlige oplysninger
4: Vælg betalings- og forsendelsesmåde
5: Godkendt handels- og persondatapolitik
6: Godkend dit køb og benyt en af betalingsmulighederne

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos Monik’s. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en af
dine forældre eller en af dine værger.

Du vil få en ordrebekræftelse sendt til den angivne email adresse. Den er dit “bevis” på din ordre/køb.
Hvis du mister din ordrebekræftelse, kan du sende os en mail, med så mange oplysninger som
muligt, så vil vi gøre alt for at finde din ordre frem. Vi skal som minimum bruge dit navn, adresse,
telefonnummer og gerne e-mail adresse.

Betaling:
Du kan betale med flg.:
1: Dankort
2: Visa/Dankort (vær obs på evt. betalingsgebyr!)
3: Mobilpay
4: Bankoverførsel*

Vi trækker først pengene, når bestillingen er afsendt/effektueret.
*(ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen)

Fragt/levering:
Vi bestræber os på, at levering sker 2-3 hverdage, efter at betaling er modtaget. Ved udsalg og i
ferieperioder, kan der forekomme lidt længere leveringstid.
Vi levere ikke udenfor Danmark. Dog er der mulighed for, ved forespørgsel, at søge
leveringsmuligheder i Scandinavien – (NO – SE – FI). Fakturering vil under alle omstændigheder kun
ske til dansk adresse.

Fragtpriser:
Enhedspris DKK 49,-
Levering sker med hhv. DAO og GLS.
Ved ekstraordinære store bestillinger, kan fragtprisen blive højere. Spørg efter pris.

Fortrydelse:
Som handlene hos Monik’s er du beskyttet af reglerne om internethandel. Det betyder at du har 14
dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage fra du har modtaget din bestilling. Har du bestilt flere forskellige
varer i en ordre, som vi, af forskellige årsager, sender i flere leverancer, regnes fortrydelsesfristen fra
modtagelse af sidste leverance i samme bestilling.

Du kan ikke fortryde ved at nægte modtagelse af leverancen, med mindre du har givet os besked
senest dagen før modtagelse. (typisk dagen efter du har modtaget ordrebekræftelse).
Der er INGEN fortrydelsesret ved køb af udsalgsvarer.
Du fortryder ved at sende os en mail til: info@moniks.dk ( ? )

Returnering:
Når du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb, har du 10 hverdage til at returnere varen(e)
Du skal selv betale returfragten og du bærer selv ansvaret for pakken, indtil vi har kvitteret for
modtagelse. Venligst ved kopi af ordrebekræftelse ved varen.
Vi modtager ikke pakker sendt til pakkeshop/pakkeafhentningssted.
Pakken skal sendes med omdeling til:

Monik’s
Provstegårdsvej 63
Købelev
4900 Nakskov

Du kan også aflevere pakken ved personligt møde på ovennævnte adresse. Venligst lav aftale først,
da vi ikke altid er på kontoret.

Varens stand ved returnering:
Du hæfter kun for forringelse af varens værdi, som er opstået ved anvendelse af varen, ud over hvad
må anses for at være normal ved afprøvning.
Det vil sige, at du må prøve tøjet/varen, som hvis det var en fysisk butik, du var gået ind i. Men du må
ikke tage tøjet/varen i egentlig brug.
Med andre ord: Du skal behandle tøjet, som var det en andens ejendel (lån), indtil du har besluttet at
beholde det.

Hvis du har prøvet/benyttet tøjet/varen ud over det, der bliver beskrevet ovenfor, betragter vi det som
brugt/taget i egentlig brug. Det vil betyde, at du muligvis ikke få hele beløbet/eller intet for tøjet/varen
refunderet
Er tøjet/varen beskadiget/hullet/misfarvet eller på anden måde gjort ubrugeligt, refunderes intet.

Refundering af beløbet:
Hvis du har benyttet dig af ovennævnte fortrydelsesmulighed, får du dine penge retur, incl.
leverandørfragten. Returfragten skal du selv betale.

Hvis tøjet/varen er værdiforringet, jf. ovennævnte beskrivelse, fratrækker vi det beløb du hæfter for.
Vi tilbagefører pengene til din konto, som du har angivet på retursedlen, når vi har modtaget og
godkendt tøjet/varen.

Har du sendt returvarer, som vi ikke har modtaget, skal vi bede dig om, først at kontakte fragtfirmaet
og bede dem eftersøge pakken. Såfremt de ikke kan finde pakken, skal du sende os dokumentation
for at du har afsendt pakken. Så får du naturligvis dine penge tilbage, når fragtfirmaet overfor os, har
bekræftet at pakken er bortkommet.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker pr. efterkrav!!

Reklamationsret:
Købelovens mangelregler gælder også varekøb i webshops.
Reklamationsretten er 24 måneder. (garanti gælder 12 mdr.)
Såfremt du reklamerer over en vare og reklamationen er berettiget, kan du enten få varen repareret,
ombyttet, afslag i prisen og i nogle tilfælde pengene tilbage, mod returnering af den ødelagte vare.
Vi skal have modtaget reklamationen i “rimelig tid” efter at du har modtaget varen. I de fleste tilfælde
er reklamation indenfor 2 mdr. “rimelig tid” – afhængig af reklamationens art og synlighed.
Såfremt du reklamere og får ret i reklamationen, bliver alle fragtomkostninger refunderet, såfremt at
varen skal returneres.
Venligst print retursedlen og udfyld den fyldestgørende og vedlæg den varen ved retur.
Reklamationer/varer, der sendes retur uden forudgående aftale, accepteres ikke.
Pakker uden omdeling og pakker pr. efterkrav modtages ikke!

Persondatapolitik:

I forbindelse med at du anvender hjemmesiden, www.moniks.dk, eller vores facebookside, så
indsamler vi en række personoplysninger om dig og din adfærd på vores hjemmeside.
Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler
oplysningerne, hvad vi bruger dem til og hvem der har adgang til oplysningerne. Dette website
forpligter sig til at overholde de til enhver tid fastlagte retningslinjer for behandling af cookies og
persondata.

De informationer vi indsamler om dig:
Vi indsamler ikke personhenførbare oplysninger uden at du selv har givet os disse oplysninger.
F.eks. når du køber on-line på www.moniks.dk. Du kan også have deltaget i en konkurrence eller en
undersøgelse. Personhenførbare oplysninger afgives aldrig til tredjepart, og vi indsamler aldrig
personhenførbare oplysninger, uden at du selv har givet os tilladelse hertil. Vi indsamler dit for- og
efternavn, køn, fysiske adresse, alder, e-mail, telefonnummer, tøjstørrelse, samt dine online
aktiviteter f.eks. ved de bestillinger du har afgivet online.

Hvad skal vi bruge disse oplysninger til:
På www.moniks.dk benytter vi cookies, til at registrere, hvad vores kunder ser på i shoppen, styre
købs flowet, samt til at måle trafikken på vores hjemmeside. Vi benytter disse oplysninger til at
forbedre hjemmesiden og dermed din brugeroplevelse, så du slipper for at indtaste dine oplysninger
igen og igen, hvis du er en tilbagevendende kunde (hvad vi naturligvis håber på!).
Hvad for en “lille kage” (cookie):
En “cookie” er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (chrome, edge, etc.) og genkendes af
vores webside ved tilbagevendende besøg. Det gør det muligt at sende individualiseret information til
din browser. En cookie kan indeholde tal, tekst eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige
oplysninger gemt i en cookie. En cookie er ikke et program og den kan ikke indeholde virus.

Beskyttelse af personoplysninger:
Iflg. persondataloven og GDPR reglerne skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og
fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på en computer med begrænset adgang, som er
placeret i kontrollerede fysiske omgivelser, som er overvåget både analogt og maskinelt. Vi
kontrollerer løbende vores sikkerhed mhp. om der skal ske opgradering eller ændringer for stadig er
været 100% sikker og stadig under hensyn til dine rettigheder og integritet som bruger.
Ved dataoverførsel via internettet, kan man desværre aldrig være 100% sikker. Og denne sikkerhed
kan hverken vi, eller du som bruger, ændre på eller forandre. Det betyder, at der kan være en lille
risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares
elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du iflg. persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan til enhver tid også tilbagekalde dit samtykke.
Personoplysninger opbevares til de ikke længere er brugbare, dog max. i fem år, hvorefter
oplysningerne slettes i sin helhed.

Vi samarbejder med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data.
Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke bruge
oplysningerne til eget formål. Jf. EU’s GDPR-forordning.

Den dataansvarlige på Moniks.dk er Monik’s.

Klageadgang:
Såfremt du oplever at din sag ikke er behandlet tilfredsstillende fra vores side, kan du altid sende os
en klage. Send klagen til vores mail: info@moniks.dk, så vil vi tage hånd om sagen hurtigst muligt.
Vi bestræber os på, at behandle alle sager inden for fem hverdage regnet fra modtagelse af mailen.
Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på tlf.. 27 28 41 33. Så tager vi en snak om
tingene og finder højst sandsynligt en løsning her.
Hvis det, mod forventning, ikke lykkedes os at finde en, for alle parter, tilfredsstillende løsning, kan du
altid sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
https://naevneneshus.dk/
Vi glæder os til at se dig i webshoppen: Moniks.dk